Tervetuloa viihtymään

Perinteinen tapahtuma, jota yrityksetkin arvostavat.

jazz_02

Vuonna 1989 perustettu Lahden Jazztori on pisimpään yhtäjaksoisesti järjestetty kaupunkifestivaali Lahdessa. Vuonna 2017 perinnettä uudistettiin jalkautumalla useille konserttiareenoille torin ympäristössä. Monipuolisen musiikin lisäksi tarjolla on ollut paljon muutakin.

Jazztorin yhteen kokoava voima on Lahti Big Band ry, joka tuottaa itse valtaosan tapahtumista ja kutsuu festivaalin sateenvarjon alle myös muita lahtelaisia tuottajatahoja yhteistä ohjelmaa rakentamaan.

Lahden kaupunki myönsi Lahti Big Bandille vuonna 2014 kulttuurialan tunnustuspalkintonsa. Perusteluissa todettiin orkesterin tehneen ”tinkimätöntä työtä lahtelaisen big band -musiikin ja koko jazz-kulttuurin lipunkantajana jo kolmenkymmenen vuoden ajan”. Sittemmin Jazztori-festivaalista on tullut yksi kaupungin myöntämien toistuvaisavustusten saajista. Yhteistyö kaupungin kultturipalvelujen kanssa on mahdollistanut tapahtumien tuottamisen kustannustehokkaasti.

Puheenjohtaja Janne Tarmion mukaan Lahti Big Band haluaa olla aktiivinen toimija lahtelaisessa kulttuurikentässä sanan laajassa merkityksessä. Tahtotila näkyy myös Jazztori-festivaalin nykyisessä toimintamallissa.

Kiinnostaako Lahden oman big bandin tukeminen? Kumppanina olet antamassa oman panoksesi lahtelaisen musiikki- ja kulttuurielämän hyvinvointiin, tuomassa valoa syksyn pimeyteen ja tarjoamassa unohtumattomia elämyksiä omalle työyhteisöllesi tai asiakkaillesi. Miellyttävästi sisätiloissa ja moniulotteisen rytmimusiikin parissa. Ota yhteyttä, niin rakennetaan molempia osapuolia palveleva yhteistyömalli.

Jazztorin kotisivu.